dijous, 17 de gener del 2013
Ingredients: (30-40 unitats)
- 250g = 1 placa de xocolate per a postres (xocolate de reposteria)
- 100g cereals special k (o similar)
- 50g de nous pelades
- 50g d'avellanes pelades.
Elaboració:
En un bol posem els cereals trencats a trossets amb les mans, les nous i les avellanes trencades a trossets amb un ganivet i mesclem.
Fonem el xocolate al microones o al bany Maria, jo ho he fet al microones trencant el xocolate a trossos i calentant en un bol 2'5 minuts a 700W. Remenem fins que estiga tot desfet i afegim la mescla preparada abans.
Remoure fins que tot estiga ben mesclat.
Amb 2 culleres fem muntonets damunt de paper de forn o paper vegetal.
Posem al frigorífic 1h aprox. i ja estan preparades!!
Molt bones i ideals per servir amb el café!
NOTA: Es poden utilitzar altres fruits secs.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada