Ingredients: ( unes 30 pastetes aprox.)
- 300g. d'ametlla crua amb pell
- 2 ous
- 180g. de sucre
- 1 culleradeta de llevadura en pols
- 70g. de farina
- 1 cullerada sopera d'aigua de tarongina
- sucre glass per arrebossar
Elaboració:
Molem les ametlles i posar en un bol. Afegim el sucre, la llevadura i la farina i remenem be.
Ara sols cal afegir els ous i la cullerada d'aigua de tarongina i remenar be amb una cullera fins que quede una massa homogènea i dura que ens permeti fer boletes.
Precalentar el forn a 180º.
Fem boletes amb les mans (cal anar banyant-se una mica les mans quan notem que s'enganxe).
En paper d'alumini posem sucre glass i anem arrebossant les boletes.
Col·loquem les boletes a una llauna de forn amb paper vegetal (separades perquè creixen una miqueta)
Posem al forn i esperem (20 min. aprox) fins que estiguen una mica daurades i esquartejades.
Ja està!! Molt fàcil i queden duretes i molt bones!!
Bon profit!!
NOTA: si ens agraden més planetes sols cal aixafar una mica les boles al col·locar-les a la llauna.
Aquesta recepta la vaig buscar per internet, ja que a la meua germana li feien falta pastes àrabs, com aquestes no pareixien complicades em vaig decidir per elles i la veritat és que estan moooolt bones!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada