dimecres, 3 d’octubre del 2012
Ingredients:
- 1 albergínia
- 1 cullerada sopera de tahina o tahini
- 1/2 dent d'all
- julivert fresc
- suc de mitja llimona
- comí molt
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Comencem preparant l'albergínia. Tallem el rabet i la punxem amb un ganivet per tota la superfície. L'emboliquem sencera amb paper absorvent de cuina i posem al microones amb un recipient. 7-8 min a màxima potència. Una vegada ha acabat ho deixarem reposar dintre del microones durant 5 minuts sense obrir la porta.
A un morter posem l'all, una cullerada de julivert fresc i mitja culleradeta de sal i piquem bé.
Traiem l'albergínia del microones. Deixem que estiga tèbia, l'obrim per la meitat i buidem la polpa. L'afegim dintre del morter amb la picadeta d'all i julivert. Remenar.
Afegim la cullerada de tahina, mitja culleradeta de comí molt, el suc de mitja llimona (aprox) i remenem tot.
Presentar amb un bol i acompanyat de tostades, dips, rosquilletes, o pa de pita i amb un raig d'oli d'oliva per damunt.
Diferent manera de menjar albergínia i molt bo.
Bon profit!
NOTA: Es pot ficar una dent d'all sencera i més espècies. Això al gust de cadascú. Així queda molt suau i molt bo.
L'albergínia també es pot torrar al forn durant 40-45 min i temperatura a 180º.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada