dimecres, 18 de juliol de 2012


PATÉ DE MUSCLOS




Ingredients:

- 3 llaunes de musclos en escabetx.
- 1 llauna de tonyina
- 3 o 4 quesitos
- torradetes.
- olives farcides d'anxova.

Elaboració:

Posem a un bol els musclos nets (llevem la part negra de darrere). 2 llaunes sense caldo i una amb l'escabetx. Afegim la llauna de tonyina sense l'oli i 3 o 4 quesitos. Batre amb la baterora i ja tenim el paté preparat.

Servir damunt de les torrades amb mitja oliva verda damunt o directament amb un bol per a que cadascú s'ho fique al gust.

Un aperitiu per sorprendre!

Bon profit!

NOTA: Es pot servir amb qualsevol tipus de torradeta, rosquilles, galetes tuc,...

1 comentari:

  1. Aquesta recepta me la van dir uns bons amics. Gràcies Edu i Andrea!!

    ResponElimina