dimecres, 29 d’agost de 2012


HUMMUS 




Ingredients:

- 1 pot de cigrons cuits
- 1 dent d'all 
- 4 cullerades de Tahina
- 1 culleradeta de pebre roig dolç
- 1 culleradeta de comí molt
- suc de llimona
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 got d'aigua
- sal

Elaboració:

Llavar i escórrer bé els cigrons i posar a la picadora.

Afegim les 4 cullerades soperes de Tahina, l'all (pelat i sense germen), 1 culleradeta de café de pebre roig dolç, 1 culleradeta de café de comí molt, 1 culleradeta de sal, 2 cullerades d'oli d'oliva i 1 xorro de suc de llimona. Picar bé i afegir mig got d'aigua fins que quede la textura que ens agrada (com si fos paté).

Servir amb un bol amb oli d'oliva per damunt i pebre roig dolç.

NOTA: Podem acompanyar-lo amb dips, rosquilletes o crudités d'àpit i carlota (bastonets crus per sucar).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada