dissabte, 26 de gener de 2013


AMANIDA DE COL








Ingredients: (2 persones).

- 1 quart de col
- 1 carlota/pastanaga
- 2 rodanxes de pernil dolç
- àpit (en pot)

Per a l'amaniment:

- 60 ml. de vinagre de poma
- 50 g. de sucre
- 1 cullerada d'oli de girasol (el d'oliva queda més fort però també serveix)
- 1 culleradeta de sal


Elaboració:

- Tallem la col molt fineta (en juliana) per a que no quede dura i tallem també els altres ingredients, la carlota i el pernil dolç. Col·loquem en un plat/font i afegim l'àpit.

- Per preparar l'amaniment posem tots els ingredients en un bol i passar per la batedora 3 min. fins que el sucre estiga ben desfet.

NOTA: Aquest amaniment és d'un gust paregut al de les amanides xineses.

Ja sabeu que les amanides admeten moltes variants, sobretot es pot canviar la col per lletuga, però amb col queda diferent.

1 comentari:

  1. Hola Dianeta,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina