dijous, 17 de gener del 2013


ROQUES DE XOCOLATE





Ingredients: (30-40 unitats)

- 250g = 1 placa de xocolate per a postres (xocolate de reposteria)
- 100g cereals special k (o similar)
- 50g de nous pelades
- 50g d'avellanes pelades.


Elaboració:

En un bol posem els cereals trencats a trossets amb les mans, les nous i les avellanes trencades a trossets amb un ganivet i mesclem.

Fonem el xocolate al microones o al bany Maria, jo ho he fet al microones trencant el xocolate a trossos i calentant en un bol 2'5 minuts a 700W. Remenem fins que estiga tot desfet i afegim la mescla preparada abans.

Remoure fins que tot estiga ben mesclat.

Amb 2 culleres fem muntonets damunt de paper de forn o paper vegetal.

Posem al frigorífic 1h aprox. i ja estan preparades!!

Molt bones i ideals per servir amb el café!


NOTA: Es poden utilitzar altres fruits secs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada