dimarts, 22 de gener del 2013
Ingredients: (4 persones).
- 1 filet de porc.
- Un full "d'hojaldre"
- 1 ceba
- xampinyons
- 1 ou
- oli d'oliva
- sal
- pebre
Elaboració:
- D'una banda, agafem el filet de porc sencer i amb un ganivet netegem qualsevol part de grassa que tingui. Una vegada net, el salpimentem i marquem amb una paella amb 3 cullerades d'oli d'oliva molt calent.
- D'altra banda, tallem la ceba a trossets xicotets i sofregim a la mateixa paella que hem fet el filet, quan ja està transparent afegim els xampinyons tallats també xicotets, una mica de sal i esperem 5 min. a que es faça.
- Estirem la pasta de full i escampem la ceba i xampinyons per tot el full. Agafem el filet i el col·loquem a un costat del full i enrollem com si fos un braç de gitano (tanquem per els costats).
- Batem l'ou i acarem el braç amb un pinzell.
- Posem al forn durant 25 min. aprox a 220. o fins que es veja daurat.
Fàcil i boníssim!!
NOTA: Aquest plat el presento acompanyat amb una salsa de paté i una poma al forn.
Aquest està al punt, però si algú li agrada més fet cal deixar-lo 5 min. més.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada