dilluns, 11 de juny del 2012


AMANIDA BORDA DE MILI




Ingredients: (2 persones)

- 2 pataques
- 150-200g de bajoques rodones (del cigarret)
- 1 tomàquet d'amanida
- 1 o 2 llaunes tonyina 
- 1/2 ceba tendra
- 1 o 2 ous
- oli d'oliva
- sal

Elaboració:

Primer es pelen les pataques, es preparen les bajoques i es posen a bullir amb aigua amb una miqueta de sal. També es poden fer al vapor.

Fiquem 1 o 2 ous a bullir durant 8-10 min aprox.

Una vegada estiga bullit tallarem les pataques a rodanxes i les ficarem a una font, afegim les bajoques, el tomàquet pelat i tallat a trossets, la ceba tallada, la llauna de tonyina i l'ou bullit tallat.

Es fica a la nevera fins a l'hora de servir. La servim fresqueta i l'amanim amb oli d'oliva i sal.

NOTA: Les quantitats són depenent els gustos de cadascú. També es poden ficar olives negres si es desitja.
Es pot amanir també amb maionesa.

Un plat molt fàcil i molt bo, sobretot per a l'estiu! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada