dilluns, 4 de juny de 2012

GASPATXO DE MARU



Ingredients:


- 1 pot tomàquet natural sencer o tomàquets naturals pelats.
- 1 llesca de pa
- 1/2 cogombre
- 1 trosset de pimentó verd
- 1 trosset de pimentó roig.
- 1 all xicotet
- 1/4 ceba tendra (si és xicoteta, mitja)
- pimentó dolç en pols (1/2 culleradeta café)
- comí mòlt (1/2 culleradeta café)
- oli d'oliva
- vinagre
- sal


Elaboració:


Es posa una llesca de pa sec a remulla amb aigua mentre preparem els ingredients.


En un recipient es posa el pot de tomàquet, el cogombre pelat, el pimentó verd, el pimentó roig, l'allet, la ceba i la llesca de pa que ja hem remullat i es passa per la batedora. Es fica un xorro d'oli, una culleradeta de sal i un xorro de vinagre, el pimentó dolç i el comí mòlt i es prova fins que estiga al nostre gust.
Si queda molt espés o si es fa amb tomàquets naturals s'afegeix aigua fins que trobem la textura desitjada.
Es posa a la nevera i servir fresquet.


Si es vol, es pot servir amb trossets de cogombre, pimentó roig i verd dintre del gaspatxo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada