Ingredients: (2 persones)
- 1/4 ensiam Iceberg
- 1/2 perdiu en escabetx (en llauna o casera)
- 1/2 tomàquet d'amanida
- Formatge tendre tallat a daus
- olives negres
- cogombrets en vinagre
- coctel de fruits secs (en aquest cas de mercadona)
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Tallar l'ensiam en juliana (a tires) rentar i escórrer. Posar de llit en un plat o una font.
Damunt afegim la resta d'ingredients, el tomàquet pelat a trossets, el formatge tendre, les olives negres, els cogombrets i el coctel de fruits secs.
Esqueixem la perdiu i la fiquem per damunt.
Amanir amb oli d'oliva, sal i l'escabetx de la perdiu (anar en compte per si té boletes de pimentó picant, jo sempre el passo pel colador abans)
Mmmmmmmmmmmm que bona, que fàcil i ràpida de preparar!
NOTA: Com a qualsevol amanida es pot afegir o treure quansevol ingredient que vulguem. Les amanides admeten molts ingredients.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada