AMANIDA DE LLENTILLES
(Mariló)
(Mariló)
- 200g de llentilles pardines
- 1 carlota
- 1 cogombre
- 1/2 ceba tendra
- 1 tomàquet d'amanida
- 1 trosset pimentó roig
- 50-60g bacallà en saladura
- oli d'oliva
- vinagre
- sal
Elaboració:
Es posen les llentilles amb una cassola amb aigua gelada una miqueta de sal i oli i es fiquen al foc. Després d'uns 40 min aprox ja estan fetes s'escorren amb un colador i se les passa per aigua gelada. Reservar.
Es posa el bacallà salat amb aigua mentre es prepara l'amanida.
En una font es posa la verdura tallada a taquets molt xicotets: la carlota, el cogombre, la ceba, el tomàquet i el pimentó roig.
S'escorre el bacallà i es talla a taquets molt xicotets.
S'afegeixen les llentilles i el bacallà a la font amb la verdura i es remena. Es reserva a la nevera fins a l'hora de servir (servir fresc). Una vegada al plat cadascú se l'amaneix amb oli, vinagre (també pot ser de mòdena) i sal.
Mmmmmmmmmmmmm boníssima!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada