dissabte, 23 de juny de 2012


"ENSALADILLA" DE POMA 






Ingredients: (32 tartaletes)


- 1 patata
- 1 carlota
- 1 poma
- 1 llauna tonyina
- 6-8 cogombrets en vinagre aprox.
- 15 olives verdes aprox.
- 3 cullerades maionesa
- melmelada de tomàquet
- motlles de galeta, de pasta de full o torradetes.


Elaboració:


Posem en una olla amb aigua a bullir la patata i la carlota pelades i netes. Deixar 20 min aprox. o fins que estiguen cuites.
Quan estiguen , treure del foc i deixar que es gelen una miqueta per poder tallar-les bé.


Tallem en trossets molt, molt, molt xicotets: la patata, la carlota, la poma, els cogombrets i les olives verdes. I barrejar en una font. Afegim la llauna de tonyina.


Afegir 3 cullerades de maionesa i remenar.


Posem 1/2 culleradeta (de les de café) de melmelada de tomàquet al fons dels motlles de galeta i damunt omplir amb una cullera amb la massa que hem preparat.


Decorar amb 1/4 d'oliva verda al damunt.


Queda boníssim! I és un aperitiu molt original!


NOTA: Si no es tenen motlles de galeta es pot fer amb pasta de full o torradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada