dijous, 14 de juny de 2012


AMANIDA DE PASTA

 Plat principal

Entrant miniatura

Ingredients: (2 persones)

- 150g d'hèlix amb vegetals (o qualsevol altra pasta)
- ensiam iceberg
- 1/2 tomàquet d'amanida
- 3 talls de pernil dolç (o gall d'indi)
- 4 palets de cranc
- 2 talls formatge semicurat
- 8-10 cogombrets amb vinagre
- 1 llauna tonyina
- maionesa
- oli d'oliva
- sal

Elaboració:

Amb una cassola ficar la pasta a bullir amb una mica d'oli i sal (8-10min aprox). Quan ja estiga feta, escórrer i passar per aigua freda per que no s'apegui i quede més solta.

Tallar a trossets xicotets l'ensiam, el tomàquet, el pernil dolç, els palets de cranc, el formatge semicurat i els cogombrets amb vinagre. Posar tot a una font.

Afegir a la mescla la llauna de tonyina (sense l'oli) i la pasta. Remenar tot.

Servir amb maionesa o amanida amb oli i sal.

Ja està! fàcil, nutritiu i ben fresquet per als dies de calor!



NOTA: personalment aquesta m'agrada més amb maionesa. Quan a ingredients es poden ficar moltes més coses com panís, cogombre,...Això ho deixem al gust de cadascú.
Es pot servir com a plat principal o com entrant amb algun recipient xicotet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada