divendres, 29 de juny de 2012


SALMÓ AMB CEBA I MEL.
(fàcil, ràpid i molt bo)


Ingredients: (2 persones)

- 2 lloms de salmó fresc
- 1 ceba
- 1/2 gotet vinagre
- 1 gotet d'aigua
- 2 cullerades postre de mel
- oli d'oliva
- sal

Elaboració:

Es talla la ceba a rodanxes i es posa en una paella a forma de llit amb un raig d'oli d'oliva. Es deixa a foc mig i quan la ceba comença a fer-se s'afegeixen els lloms de salmó amb la pell cap amunt. Tapem la paella i deixem 3 min.
Donar la volta al salmó amb la pell cap avall, tapar i deixar 3 min.

Afegim 1/2 gotet (de café) de vinagre i el doble d'aigua, una mica de sal i es tapa. 5 min.

Una vegada passat aquest temps es posa una culleradeta de mel damunt de cada llom de salmó i es tapa fins que la mel quede desfeta i integrada amb la salsa.

I ja està preparat per servir!! 

Si us heu sorprés de fàcil que és, més us sorperndreu de bo que està! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada