dimarts, 12 de juny del 2012


TALLARINS DE CARBASSÍ AMB GALL D'INDI I SALSA





Ingredients: (2 persones)


- 1 carbassí 
- 1 pit de gall d'indi o pollastre
- 1/4 ceba
- 3 cullerades tomàquet triturat (o mig tomàquet natural pelat a trossets)
- oli d'oliva
- sal


Elaboració:


Amb un pelador de patates es fa el carbassí a tires molt fines fins que arribem a la part central on hi ha pepites (aquesta part la reservem ja que es desfà molt ràpidament i no aconseguim l'efecte de tallarins que desitgem). 
Escaldar les tires de carbassí amb una olla amb aigua bullint amb sal i oli durant 2 minuts, treure i passar per aigua freda per a que no es facen molt molls i no es desfacin.
Escórrer i reservar.


Fem el pit de gall d'indi a la planxa amb una paella amb 2 cullerades d'oli d'oliva, quan ja està fet es reserva, i quan ja no cremi es talla a tires amb unes tisores o ganivet.


Amb la mateixa paella on hem fet el pit de gall d'indi posem la ceba tallada a trossets, la part central del carbassí que no havíem gastat la posem ací també a trossets. Quan ja està sofregit afegim les 3 cullerades de tomàquet, una mica de sal i un xorret d'aigua.
Ho tenim a foc suau fins que estiga fet (5-8 min aprox) i passar per la batedora per tal d'aconseguir una salsa fina.


Ja sols queda emplatar: posem els tallarins al plat, damunt col·loquem les tires de pit de gall d'indi. Amanim amb un raig d'oli d'oliva cru per damunt i posem la salsa de la manera que més ens agrade.


Ja tenim el nostre plat! És molt original i queda molt bo!


NOTA: es pot utilitzar pollastre en compte de gall d'indi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada