dimarts, 19 de juny de 2012


VICHYSSOISE 
(o crema de porros)




Ingredients: (2 persones)


- 3 porros (la part blanca)
- 1 ceba
- 3 patates xicotetes (2 mitjanes)
- 1/4 pastilleta starlux
- 150g aprox. nata per cuinar
- oli d'oliva
- sal


Elaboració:


Posem en una cassola 3 cullerades d'oli d'oliva i afegim la ceba tallada a trossets. Quan comença a fer-se afegim la part blanca dels 3 porros a trossets i quan ja està fent-se (sense daurar-se) afegim les patates tallades a làmines.


Afegim un litre d'aigua bullint amb l'estarlux desfet i deixem coure uns 20 min aprox. Provem de sal i modifiquem al nostre gust.


Quan ja està fet es passa per la batedora i s'afegeix la nata. Es torna a batre i reservem a la nevera.


Ja està! aquesta crema es serveix molt freda així que ha d'estar una bona estona a la nevera abans de servir.




NOTA: Es pot servir amb ceba cruixent per damunt (com en aquest cas) o també amb cebollí picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada